ISRAELISCH RESTAURANT GRILLROOM HOLYLAND

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Israelisch Restaurant Grillroom Holyland. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 10:18 Eten was helaas koud friet was slap en koud
10 feb 2024 om 21:39 prima
23 jan 2024 om 20:13 Was weer prima geregeld
1 jan 2024 om 1:42 Super lekker en binnen half uurtje bezorgd. Top!
25 dec 2023 om 16:29 Ik had eten afgehaald, heerlijk gegeten en super vriendelijke service.
25 dec 2023 om 0:29 Had Betlehemmix besteld, was goed verzorgd, warm bezorgd en smaakte overheerlijk
22 dec 2023 om 21:09 Sorry deze keer slecht alles in de prullenbak eten wat ik niet had besteld erg aardig bedoeld maar 1 of andere groenten gelekt in de shoarma dus was nat geen kruidenboter in 1 woord erg voor 16 euro en 2 euro fooi aan de deur . Zet het voor de deur
4 dec 2023 om 17:52 Ruim een uur te laat na opgegeven en gevraagde levertijd. Hiernaast was het bestelde ook niet op voorraad en moest de bestelling herzien worden. Schijnbaar ook een nieuwe kok: is niet echt meer gegrild vlees (althans zichtbaar) en andere kruiden.
22 nov 2023 om 19:52 Underwhelming. I have ordered a kebab dish with a garlic sauce and 2 chili sauce. What I got the kebab dish and 2 sweet chili sauce, but no garlic sauce. Is it just me who think that chili sauce and sweet chili sauce are not the same!
13 nov 2023 om 15:42 Ik had eten gereserveerd om 18.00 te laten bezorgen, ik werd om 18.25 gebeld dat ze geen broodjes kalfsvlees hadden, uiteindelijk werd mijn eten pas om 19.15 bezorgd.
4 nov 2023 om 20:14 40 min na afgesproken levertijd kwam tel. dat het nog 40 min zou duren
30 okt 2023 om 17:17 2 uur gewacht op een broodje